Какви видове ремонти на покриви можем да ви предложим

Дали имате нужда от „козметичен“ ремонт по вашия покрив, или той вече е напълно амортизиран и има нужда от сериозна външна намеса, за нас това няма значение. Ние сме винаги на линия, винаги готови да се отзовем при нужда. Покривът е единственото място от вашето жилище, което постоянно е изложено на неблагоприятните климатични условия – сняг, дъжд, слънце, вятър. Колкото и качествено да е направен, рано или късно неговият ремонт се оказва неизбежен. Дали ще подменим някоя керемидка, която е поддала на тези влияния, или ще ви се наложи да ни потърсите за по-сериозен ремонт, зависи от самите вас. Колкото по-навреме ни потърсите, толкова е по-добре за вас.

В зависимост от това дали имате нужда от цялостен или само частичен ремонт на покрив, при нас можете да намерите

  • хидроизолация на тераса;
  • пренареждане на керемиди;
  • смяна на стари керемиди с нови;
  • изграждане на покривна конструкция;
  • поставяне на улуци и/ или  тяхното почистване;
  • грижа за комините и много други.

Защо да ни се доверите

Течовете, влагата и студът са само част от неприятностите, които можете да изпитате. Това няма как да се случи обаче, ако изберете услугите на специализирана фирма за тенекиджийски услуги. Ние можем да ви гарантираме и за качеството на услугата, и за качеството на материалите, с които работим.

Екипите ни се състоят от професионални майстори със солидни познания и доказан опит в областта на покривите

Работим с висококачествени материали, което също не бива да се подценява. И не на последно място, дългогодишният ни опит допринася за все повече положителни мнения и все повече доволни клиенти.

Ако искате за години напред отново да осигурите своето спокойствие, осигурете си го. А това е толкова лесно. Посетете наш офис или се свържете с нас по телефона, за да дойдем на място и да видим „истинската картинка“. А след това да изготвим вашата индивидуална оферта, която няма как да не ви допадне. Вие получавате гарантирано качество на достъпни цени. А ние ще получим поредният доволен клиент. За вас качеството има значение. За нас това качество е дълг. Дълг към вас, който ние ще изпълним.