Кърти, чисти и извозва…но какво?

Къртим бетон, плочки, тухли, мрамор, теракота, фаянс, мазилка, мозайка. Чистиме всички изброени, плюс безкраен списък от строителни материали и отпадъци. Извозваме на близки и далечни разстояния – до посочени адреси и локации или директно на законните бунища. Можем да изкъртим и канала, стената, дори да сровим сграда, ако това Ви е необходимо. А накрая ще го натоварим и с личен транспорт ще го премахнем от пътя Ви.

Ако банята Ви се нуждае от ремонт и това могат да го потвърдят и съседите отдолу, сте позакъснели. Ако в кухнята има теч иззад плота, не сте се усетили навреме. Ако коминът Ви се руши, а керемидите падат, имате нужда от претърсване и замяна на старите материали с нови. Ако в избата има странна влага и още по-странна миризма, вероятно Вашата или уличната канализация не е наред. Ако земетресението остави отпечатък върху мазилката, а таванът ще Ви падне връз главата, е проблем. Проблем, защото трябва да се копае, а това значи да се кърти, чисти и извозва. А ние сме почти сигурни, че нямате нито нужното оборудване, нито необходимия кураж. Макар че куражът не е достатъчен, дори да е налице. Ако отсрещното дърво се е наклонило заплашително към дома Ви, обадете ни се. Ако уличният стълб се е пропукал и ветровете Ви притесняват, позвънете ни. Ако дограмата е за смяна, а сте на последния етаж, пишете ни. Ние ще Ви помогнем във всеки от изброените сценарий.

Особено проблемно е разбиването на канали, отпушването на тесни пространства, продухването и профилактиката им. ВиК е необятно море, пълно с проблеми. Част от тях са нестандартни, други – тривиални. С едните трупаме опит, с другите – уплътняваме време.

Цените, които иска, за да кърти, чисти и извозва

нашата фирма е оформила по подходящ и справедлив начин. Справедлив и за Вас, и за нас, и за конкурентите. Наясно сме с пазара у нас, наясно сме с покупателните възможности на клиента. Всяка от посочените услуги има различна цена, която по принцип е фиксирана. Но в случай че искате да извършим комплексна или по-специфична работа, можем да помислим за индивидуални оферти. Предлагаме сключване на договри за определени срокове и при определени обстоятелства. Ние идентифицираме проблема, ние го ликвидираме. А после почистваме и си заминаваме. От нас са материалите, препаратите, транспорта. От Вас – гостоприемството, усмивката и спокойствието. Нито ще ни усетите кога сме дошли, нито ще разберете кога сме си тръгнали. След нас ще остане само чистотата и функционалността на дома/офиса Ви.

При необходимост от професионални къртачи се свържете с нас още днес!