За всеки един монтаж на бойлери се изисква опит и познания

Монтаж на бойлери – услуга, която не можем да причислим нито само към ВиК, нито само към ел. дейностите. Това е сред уредите, при които се изискват комплекси опит и познания, в противен случай всичко може да пропадне. За да не стигате до подобни неприятни сюжети, е добре да се обърнете към квалифицирани хора. Хора като нас!

Вероятно многократно сте чели, че един монтаж на бойлери зависи от тяхната характеристика и вид. Това само Ви го напомняме, в случай че сте решили сами да се справите с предизвикателството. Сигурни сме, че сте избрали най-подходящи за себе си съобразно мястото, с което разполагате, и бюджета Ви. От там нататък какво да правите?

Имате ли нужните изводи? Свързването към тръбопровода осигурено ли е?

Ако нямате отговор или отговорът е отрицателен, тогава водопроводчик задължително трябва да Ви посетят. Това, разбира се, ще Ви коства допълнителни разходи, но за сметка на това се прави веднъж в живота. После, дори и да се развали, бойлерът може да се подмени по всяко време, защото теренът ще е подготвен.

Като цяло предвиждането на такива изводи е работа и на самите строители, но дали се прави редовно – това не знаем. Ако сте закупили жилище, в което чак сега разбирате, че извършването на монтаж на бойлери ще е трудно, нека Ви успокоим. Трудно – да, но не и невъзможно. За Вас ние можем да направим всичко необходимо, за да се радвате дълги години на топла вода и удобства.

Цената определя качеството, но и качеството определя цената

Това важи както при закупуването на електроуреда, така и при извършването на монтаж на бойлери. Ако сте си закупили бойлер от най-висок клас, ще бъде истинско разочарование да не можете да го ползвате. А такова разочарование може да възникне поради две причини:

  • Неподходящи теренни условия
  • Монтаж с ниско качество.

Под „ниско качество“ разбирайте рисковано окачване – имате чувството, че всеки момент бойлерът ще се окаже на земята. Усещате и виждате, че просто не е стабилен. Разбирайте още неправилното му позициониране в пространството – при едно земетресение е на косъм да падне. Не на последно място – има проблем със захранването му с вода.

Спестете си всичко това, изберете нашите ВиК услуги.

Той е всичко друго, но не и нискокачествен. Тъкмо обратното. Влагате скромна сума пари и после с години сте спокойни, че банята няма да се превърне в епицентър на наводнения и инциденти.